Добра Звістка

Відкрийте для себе мудрість Біблії та прийміть Божий план для свого життя.

Готові дослідити вчення Біблії та відкрити Божий план для вашого життя? Шукаєте внутрішнього спокою? Ви саме там де треба!

Задайте нам будь-яке запитання про віру чи Біблію, запросіть зустріч для вивчення Біблії або поділіться своїми проблемами. Ми тут, щоб слухати, відповідати та молитися!

Ми розуміємо силу молитви в нашому житті. Якщо у вас є молитовне прохання, будь ласка, поділіться ним з нами. Наша спільнота тут, щоб підтримати вас молитвою.

Просто заповніть форму своїми запитаннями, молитовними проханнями та залиште свою контактну інформацію, якщо ви хочете отримати запрошення на наші зустрічі з вивчення Біблії.

Ласкаво просимо всіх!

Ми з нетерпінням чекаємо на допомогу вам у вашій духовній подорожі, підтримуючи вас молитвами та відповідями.

Відправляючи цю форму, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності сайту "Hope for the Future".
Ваше повідомлення відправлено!

Відгуки

Я дуже вдячний Тіму і його родині за теплий прийом нас українців і за справжній приклад Божої любові і Божого серця до людей.

- Kostyantyn


Дякую цій спільноті за любов яку вона являє всім українцям. З Вересня я спостерігаю як невелика група людей допомагає новоприбулим українцям всім чим тільки можливо. Шукає житло, домовляється за робочі місця, підтримує. Та найважливіше - вони несуть Божу любов, піклуються про мир у наших душах.

- Ольга

Взагалі мені ця група дала хороших друзів, привела до Бога, багато чому повчає- доброму, я бажаю успіху цій групі.

- Ольга


Я дуже вдячна за допомогу моїй родині. За тимчасовий прихисток у Тіма вдома. За зустрічі, за тимчасово надану машину. За любов, терпіння, роботу, допомогу, розуміння, прийняття, підтримку. За уроки Англійської. За весь ваш час! Дякую за все? дякую кожному з цієї спільноти!

- Tetiana Sobchenko